Banner
You are here: Home Geluksadvies Individueel advies

Individueel goed gesprek

Ad_Bergsma_foto_Marie_SmitWelke keuzes maken dat het leven rijker wordt? Deze vraag staat centraal in mijn werk als psycholoog en onderzoeker. Mijn belangrijkste aandachtgebieden zijn levenskunst en geluk en ik heb hier een aantal boeken en tal van artikelen over geschreven, bijvoorbeeld voor Psychologie Magazine, de Volkskrant en het AD. Het leukst blijft echter om te kijken of de inzichten uit de theorie en de wetenschap relevant zijn voor het individuele leven van alledag.

Het is ook mogelijk een lezing met aansluitend een discussie of groepsgesprek te boeken.

 

Wil je

  • Samen met een theoretisch onderlegde geluksonderzoeker filosoferen over levenskunst en je eigen kijk op het leven verdiepen?
  • Van gedachten wisselen of de rol van wijsheid en geluk in het leven?
  • Nagaan op welke manier je meer geluk kunt vinden op het werk en richting kunt geven aan je loopbaan?
  • De mening van een buitenstaander horen over de vragen waar je mee worstelt?
  • Beter op een rij krijgen welke keuzes je kunt maken?

Individuele gesprekken

De gesprekken kunnen op iedere door u gewenste manier gevoerd worden. Zelf hou ik bijvoorbeeld erg van wandelen tijdens het gesprek, maar u bent ook welkom in Apeldoorn. Op de pagina contact kunt u mij bereiken. De gesprekken worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. In geval van ernsitige psychische problemen kunt beter contact opnemen met uw huisarts.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, waaraan geen kosten zijn verbonden als het in Apeldoorn wordt gevoerd. Daarna betaald u per uur.

Investering: € 125 per uur, inclusief contact per email tussendoor.

 
Symbol
Individueel advies