Banner
You are here: Home Lezingen Beeld en geluid fragmenten

Lezingen beeld en geluid

Ad_Bergsma_foto_Marie_SmitAd Bergsma is psycholoog, wetenschapsjournalist en geluksonderzoeker. Hij heeft ruime ervaring in het vertalen van wetenschappelijk bevindingen in een pakkend, praktisch en voor een groot publiek toegankelijk verhaal. Bij de lezing in de bibliotheek van Rijswijk werd na afloop een enquête gehouden onder de deelnemers en daar kwam een rapportcijfers van 8,2 als gemiddelde uit. 

De afnemers kunnen kiezen welke vorm de lezing krijgt. Ik vind het prettig veel interactie met het publiek te hebben. Mijn standaardtarief voor een lezing is 450 euro. Afwijken van dit bedrag is mogelijk, bijvoorbeeld omdat veel voorbereiding nodig is, of omdat sprake is van een sympathiek, maar minder draagkrachtig doel. Neem voor boekingen contact met mij op met een korte omschrijving van het evenement, de geplande datum, en het verwachte aantal bezoekers. Ik stel het op prijs wanneer u aangeeft hoeveel budget beschikbaar is.

Hieronder heb ik een aantal geluidsfragmenten samengebracht die een indruk geven van mijn manier van spreken.

Tijd voor Twee, Radio 2 Over gelukkig zijn in een land voor mopperkonten.

Radio 538  Over de seizoensgebonden depressie in de zomer.

BNR Business Radio Over de ideale mentale voorbereiding op het verlies van je favoriete voetbalelftal.

Hoe?Zo! op radio 1, Over psychische stoornissen en geluk

Radio Omroep Gelderland  Wat is geluk?

Q Music  Lolbroeken in het nieuws

BNR business radio  Hoe controleerbaar is geluk?

 

Beeldfragment

Weijers Ontweekt, 22 januari 2012. 

 

De cabaratier Guido Weijers legt uit dat iedereen geluk zoekt, maar dat slechts een enkeling het wetenschappelijk onderzoekt. Aanleiding was de meeste depressieve dag van het jaar, blue monday, als het voorjaar nog ver weg is en je voornemens alweer zijn mislukt. Geen flash? youtube.

 

 
Symbol
Beeld en geluid fragmenten